top of page

Webinaarit ja videot

About

Tunne Työ 2.0 -hanke tarjosi syksyllä 2021 kaikille avoimia ja maksuttomia webinaareja. Alta löydät asiantuntijakuvaukset ja tallenteet ja/tai linkin blogikirjoitukseen.

Katso myös nuoren yrittäjän video rohkeudesta sekä hankkeessa tuotetut, lukionuorten tekemät videot, joilla he kertovat työelämätaitojen oppimisesta ja töiden hakemisesta.

Marita Paajaste_Barona_edited.jpg

Marita Paajaste

2.11.2021 - Työelämätaidot

Paajaste on henkilöstöjohtaja kansainvälisessä työelämäpalveluita tarjoavassa konsernissa Baronassa. Innostunut työelämän muutoksesta, uuden oppimisesta ja hyvästä arjesta. Katso webinaari ja lue kooste blogista. 

Perttu Pölönen official.jpg

Perttu Pölönen

4.11.2021 - Tulevaisuustaidot

Minkälainen osaaminen auttaa meitä jatkossa, mikä on arvokasta? Pölönen puhuu esimerkiksi ihmisen ja koneen yhteistyöstä, inhimillisistä taidoista ja asiantuntijuuden muuttumisesta. Lue kooste webinaarista blogista.

Lauri Järvilehto official_edited.jpg

Lauri Järvilehto

11.11.2021 - Tulevaisuuden työ

Maailman muuttuessa ennustamattomammin on tärkeää, että jatkuvasta oppimisesta tulee osa arkeamme. Keskeiseen rooliin nousevat sisäinen motivaatio ja toisille hyvän tekemisestä kumpuava merkityksellisyyden kokemus. Lue kooste webinaarista blogista.

Kirsti Lonka

18.11.2021 - Tulevaisuuden osaamistarpeet

Lonka on erikoistunut oppimisen ja osaamisen kehittämiseen, aktivoitiin työtapoihin, muutoksen hallintaan, tulevaisuuden oppimisympäristöihin, tiimityöhön, tunteisiin ja motivaatioon oppimisessa sekä luovuuteen, onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Lue kooste myöhemmin blogista.

Jani Torppa

Jani Torppa on nuori yrittäjä, joka omistaa vaatemerkin nimeltään JetiFörLivet ja on yksi ohjelmistoyritys Geeklabin perustajista. Torppa kiertää ympäri Suomea puhumassa nuorille itsevarmuudesta ja yrittäjyydestä. 

jani@glab.app

Lukiolaiset

Helsinkiläiset, espoolaiset, vantaalaiset, lahtelaiset ja lappeenrantalaiset lukiolaiset kertovat, millaisia työelämätaitoja he ovat lukiossa oppineet ja miten työelämätaitoja tulisi lukiossa opettaa.

Lukiolaiset

Espoon Otaniemen lukiolaiset kertovat opiskelustaan Science-kurssilla

Lukiolaiset

Miksi on tärkeää saada kesätöitä? Alppilan lukiolaiset antavat ohjeita kesätyön hakuun

bottom of page