top of page

Löydät kaikki Tunne Työ -suunnittele ura -hankkeessa kehitetyt mallit tuotekortteina 

Tralla.fi -palvelusta!

edellisen 2017-2019 hankkeen materiaalit ja tapahtumajulkaisut löydät täältä

 

Katso tästä: Opintieltä urapolulle

- Kuinka EU tukee nuorten työelämälähtöisempää oppimista? Esitetty 3.12.2019 

Tapahtuma_web.jpg
Tunne Työ @REDI -työelämätapahtuma lukiolaisille toteutettiin 7.11.2019 kauppakeskus REDIssä 
Lopputapahtumaa oli toteuttamassa yli 80 yhteistyökumppania 7.11.2019.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneilla lukiolaisille ja opettajille ja yhteistyökumppaneille! Ainutlaatuiseen työelämätapahtumaan osallistui 2500 opiskelijaa hankelukioista Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta ja Lappeenrannasta. Tapahtumassa käytettyyn Seppo.io-alustalle rakennettuun peliin kirjautui yhteensä 7461 suoritusta tapahtumassa pidetyiltä työelämärasteilta. Yhteistyökumppanit toteuttivat tapahtumassa huikeat 100 työelämä- ja tyulevaisuustaitoaiheista rastia.

Lue lisää tapahtumasta hankkeen blogista.

Kuvia tapahtumasta on kerätty kuvagalleriaan ja hankkeen Instagram-tilille. Suurin osa Instagramiin tuotetusta materiaalista on tapahtumassa työskennelleiden lukio-opiskelijoiden toteuttamaa.

Tunne Työ @REDI

Tunne Työ @REDI

Play Video
Lukioille_mainokseen kopio.jpg

Johtajavarjostus -palkinnot

Tunne Työ @REDI –tapahtuman pääpalkintoina arvotaan opiskelijaryhmille (2-5hlö) johtajavarjostuksia. Kaikki tiimit, jotka osallistuvat peliin hyvällä ja tavoitteellisella asenteella, osallistuvat palkintojen arvontaan. Palkinnot arvotaan Tunne Työ @REDI –tapahtuman jälkeen. Johtajavarjostuksessa opiskelijaryhmät pääsevät seuraamaan mielenkiintoisen yritysjohtajan työpäivää ja saavat näin arvokkaan kurkistuksen yritysjohtajan tavalliseen työpäivään ja yrityksen toimintaan. Tutustu palkintona oleviin johtajiin:
Anchor 1

JOHTAJAVARJOSTUS

PALKINTOJEN VOITTAJAT

bottom of page