top of page

Tunne Työ 2.0 -hankkeen kehitystyö alkaa


Tunne Työ 2.0 -hankkeen logo

Tunne Työ 2.0 -hanke toteuttaa kehitystyötä lukuvuonna 2020-2021. Tunne Työ 2.0 -hanke jatkaa siitä, mihin Tunne työ - suunnittele ura -hanke päättyi. Uuden hankkeen tavoitteena on tukea lukion opetussuunnitelman (Lops2021) kehitystyötä. Hankkeessa toteutetaan koulutusohjelma ja mahdollistetaan lukion opintojaksojen työelämälähtöistä kehitystyötä. Hanke rakentaa työelämälähtöistä lukion toimintakulttuuria.

Tunne Työ 2.0 (2020-2021) laaja ESR-kumppanuushanke, jonka tarkoituksena on lukion työelämälähtöisen toimintakulttuurin kehittäminen. Hankkeessa kehitetään lukiokoulutuksen toimintamalleja ja rakenteita niin, että ne tukevat lukiolain ja uuden opetussuunnitelman (LOPS2021) toteuttamista ja tavoitteisiin pääsemistä työelämälähtöisesti. Johdon sekä opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamista työelämäyhteistyön toteuttamiseen vahvistetaan seminaarien,

koulutuksen ja valmennuksen keinoin. Hankkeen tarkoituksena on tukea eri toimenpitein johtoa onnistumaan yhteiskunnan vaatimuksia vastaavan lukion kehittämisessä.

Kehittämistä tehdään aktiivisesti yhdessä niin oppilaitosten, opiskelijoiden kuin yritysten kanssa. Hankkeen päätoteuttaja on Helsingin kaupunki ja osatoteuttajia ovat neljä lukiokoulutuksen järjestäjää: Espoo, Vantaa, Lahti ja Lappeenranta sekä Lab ammattikorkeakoulu ja Nuori Yrittäjyys ry. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page