Tunne Työ @REDI -tapahtuman taltiointi Torkkelin mediatiimin toimesta


Tunne Työ @REDI -tapahtuma järjestettiin kauppakeskus REDIssä 7.11.2019. Tapahtumaan osallistui 2500 lukiolaista pelaamaan työelämäaiheista Seppo.io-pelia. Pelissä opiskelijat kiersivät REDIssä suorittamassa yhteistyökumppanien toteuttamia työelämä-aiheisia tehtävärasteja.

Tapahtumaa oli rakentamassa yli 70 opiskelijaa seitsemästä eri oppilaitoksesta. Yksi tapahtuman tuottamisessa mukana ollut ryhmä oli Helsingin kuvataidelukion, Torkkelin, mediatiimi. Mediatiimin tehtävänä oli taltioida tapahtuma.

Voit lukea mediatiimin tekstin Helsingin kuvataidelukion verkkojulkaisusta täältä.

Viimeisimmät
Arkisto

© 2020-2021 Tunne Työ 2.0.

 Sivut: Heidi Hannikainen

 Päivitetty viimeksi 9.3.2021

Seuraa #tunnetyö

  • Instagram Social Icon