top of page

Muutos ja puutos -ryhmä Helsingin kuvataidelukiosta valittiin Kelan ja Nuorten Akatemian innovaatiok

Nuorten akatemia järjesti yhteistyössä Kelan kanssa innovaatiokilpailun syksyllä 2019. Nuoruuspakkaus -kilpailussa toisen asteen opiskelijat kehittivät palveluinnovaatioita erilaisiin nuoria koskeviin elämäntilanteisiin

Projektimuotoinen kilpailu järjestettiin kolmella paikkakunnalla palvelumuotoilun ja hackathon-työskentelyn menetelmiä hyödyntäen. Mukaan valittiin Gradia Jyväskylästä, Samiedu Savonlinnasta, sekä Helsingin kuvataidelukio ja Pohjois-Tapiolan lukio pääkaupunkiseudulta.

Kilpailun voittajaksi valittiin Kuvataidelukion Muutos ja puutos -ryhmä. Onnittelut voittajatiimille! Voit lukea lisää kilpailusta ja päivästä Kuvataidelukion verkkojulkaisussa täältä.

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page