Tunne Työ @REDI -tapahtuman taltiointi Torkkelin mediatiimin toimesta

 

Tunne Työ @REDI -tapahtuma järjestettiin kauppakeskus REDIssä 7.11.2019. Tapahtumaan osallistui 2500 lukiolaista pelaamaan työelämäaiheista Seppo.io-pelia. Pelissä opiskelijat kiersivät REDIssä suorittamassa yhteistyökumppanien toteuttamia työelämä-aiheisia tehtävärasteja.

 

Tapahtumaa oli rakentamassa yli 70 opiskelijaa seitsemästä eri oppilaitoksesta. Yksi tapahtuman tuottamisessa mukana ollut ryhmä oli Helsingin kuvataidelukion, Torkkelin, mediatiimi. Mediatiimin tehtävänä oli taltioida tapahtuma.

 

Voit lukea mediatiimin tekstin  Helsingin kuvataidelukion verkkojulkaisusta täältä.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Kesätekemistä lukiolaisille – töitä tai uusia taitoja

January 14, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts