top of page

Lukiorehtoreiden ilmoittautumisaikaa johtamisvarjostukseen jatkettu 1.4. asti

Mitä työkaluja lukion rehtori voi saada johtamiseen yrityselämästä? Millaista osaamista yritysjohtajat saavat rehtoreilta? Lähde mukaan ottamaan selvää!

Lukiorehtoreiden ilmoittautuminen johtamisvarjostukseen on auki 1.4. asti.

Tunne Työ etsii paraikaa yhdeksää innokasta hankelukioiden rehtoria mukaan johtamisvarjostukseen. Jokaiselle rehtorille etsitään yritysjohtajan vertaismentoripariksi.

Johtamisvarjostuksessa rehtori ja yritysjohtaja ovat mentoripari, jotka varjostavat toistensa työpäiviä sekä sparraavat ja oppivat toisiltaan esimiehinä. Johtamisvarjostus muodostuu mentoriparin henkilökohtaisesta tapaamisesta, kolmesta (3) lähipäivästä, vähintään kahdesta (2) varjostuspäivästä ja muutamista kehittämistehtävistä. Mentoriparit muodostetaan kevään 2019 aikana. Varjostukset ja lähipäivät toteutetaan syksyllä 2019. Lisätietoa ja tarkempaa aikataulu löytyy tästä tiedotteesta.

copyright EC

Fasilitaattorina varjostuksessa toimii jälleen Kaisa Isotalo (KT, Seinäjoen lyseon rehtori, johdon työnohjaaja, coach Master-CSLE, TAT:n Critical Friends -koulutuksen vastuukouluttaja 2017 ja Johtamisvarjostus I -ryhmän fasilitaattori 2018).

Rehtoreiden ilmoittautuminen auki 1.4. asti

Johtamisvarjostukseen otetaan mukaan yhteensä yhdeksän hankkeen lukiorehtoria. Viisi (5) rehtoripaikkaa on varattu ensisijaisesti Helsingin pilottilukioille. Neljä (4) muuta paikkaa varataan niin, että Espoon, Lahden, Lappeenrannan ja Vantaan lukiokoulutus saavat yhden rehtoripaikan. Tunne Työ-hanke etsii kullekin rehtorille yritysjohtajan pariksi.

Ilmoittaudu mukaan yritysjohtajan mentoripariksi tästä. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu ma 1.4. asti.

Yritysjohtajien ilmoittautuminen

Etsimme yritysjohtajia lukioiden rehtoreiden mentoripareiksi eri aloilta. Toiveenamme on, että toimit johtajana, päällikkönä tai vastaavissa johto- tai esimiestehtävissä.

Ilmoittautuminen alkaa yritysjohtajille rehtoreiden ilmoittautumisajan päätyttyä huhtikuussa 2019.

Tervetuloa mukaan!

Mikäli haluat kuulla johtamisvarjostuksesta enemmän, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa:

Suvi Kytöharju

projektipäällikkö

Tunne Työ – suunnittele ura -hanke (ESR)

Helsingin kaupunki

Puh. 040 835 98 17

suvi.kytoharju(a)hel.fi

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page