Kauppakeskus REDI hankkeen lopputapahtuman yhteistyökumppaniksi

Tunne Työ -hankkeen lopputapahtuma järjestetään 7.11.2019 kauppakeskus REDIssä. Aamupäivällä lukiolaiset valtaavat kauppakeskuksen käytävät ja sen lähiympäristön.

Tapahtumassa opiskelijat pääsevät tutustumaan työelämään esimerkiksi erilaisilla työelämärasteilla. Tapahtuma tullaan suunnittelemaan hankkeen hengen mukaisesti: oppilaitosten ja yritysten välisessä yhteistyössä. 

 

 

 "Hienoa, että saamme yhteistyökumppaniksi kauppakeskuksen, joka haluaa järjestää erilaisia elämyksiä, tapahtumia ja teemaviikkoja kaupunkilaisille. REDI tarjoaa opiskelijoille aidon ympäristön päästä kosketuksiin työelämän ja erilaisten yritysten kanssa. Etsimme jo kevään aikana yhteistyökumppaneita tapahtuman järjestämiseen.", kertoo Tunne Työ -hankkeen työelämäkoordinaattori Piritta Ekroth.

 

Iltapäivällä järjestetään hankeverkoston loppuseminaari REDIn elokuvateatterissa, jossa juhlistetaan yhteisiä saavutuksia, kuullaan hankkeen oivalluksista ja jaetaan vinkkejä hyvistä toimintamalleista. Laitathan päivän jo muistiin ja välität tietoa verkostoillesi. Lisätietoja tapahtumasta julkistetaan kevään 2019 aikana.

 

 

 

Haluatko lähteä toteuttamaan tapahtumaa yrityksesi, työpaikkasi  tai yhdistyksesi kanssa? Etsimme mukaan innokkaita yhteistyökumppaneita toteuttamaan tapahtumaa kanssamme. 

 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. 

 

Piritta Ekroth, työelämäkoordinaattori
Tunne Työ - suunnittele ura -hanke / Helsingin kaupunki

piritta.ekroth(at)hel.fi

p.040-756 8422

p. 09-310 20461

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Kesätekemistä lukiolaisille – töitä tai uusia taitoja

January 14, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts