top of page

Hyvien toimintamallien ja käytäntöjen kerääminen alkaa

Oletko toteuttanut oppilaitoksessasi kampanjan eri urapoluista? Oletko vieraillut yrityksessä? Oletko varjostanut asiantuntijaa? Oletko koonnut oppilaitokseen työelämätiimin, kirjoittanut työelämälähtöisen strategian, toteuttanut yrityksen kanssa yhteistyökurssin tai solminut yrityksen kanssa kummisopimuksen?

Tunne Työ -hankkeen tavoitteena on tukea opiskelijoiden oppimista entistä työelämälähtöisemmin siten, että opiskelijoiden urasuunnitelmat vahvistuvat. Työelämälähtöisyyden edistämiseksi hankkeessa on puolessatoista vuodessa toteutettu kymmeniä pilotteja, tavattu satoja asiantuntijoita ja solmittu huima määrä yhteistyökontakteja. Millaisia malleja hankkeen aikana sitten on toteutettu?

Tunne Työ -hanke aloittaa 15.3. lähtien hyvien mallien ja käytäntöjen keräämisen, jotka lopulta tulla kokoamaan yhdeksi tietopaketiksi kaikkien käyttöön.

Jokainen hankkeessa kehitystyötä tehnyt jakaa hyvät toimintamallinsa ja käytäntönsä 30.8.19 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy myös hankkeen materiaalipankista ja Tunne Työ -verkkosivujen Oppilaitokselle-osiosta.

Pääset täyttämään lomakkeen täältä.

Laitetaan hyvä kiertämään!

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page