top of page

Bloggaaja Jonna Leppänen vieraili minä brändinä -kurssilla

Suosittu lifestyle-bloggaaja ja yrittäjä Jonna Leppänen (jonnaleppanen.com) vieraili tammikuussa Helsingin kuvataidelukiossa Minä brändinä -kurssilla. Kurssi on totetutettu yhteistyössä Tunne Työ- , kuvataidelukion, Work Pilotsin ja 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen kanssa. Jonna tekee yhteistyötä EU komission kanssa ja hän pääsi Tunne Työ-hankkkeen kautta näkemään, miten konkreettisesti EU rahoituksella tuetaan koulutuksen kehittämistä. Jonna pääsi jututtamaan myös kurssilaisia ja kuulemaan lukiolaisten palautetta kurssista. Oli myös hienoa, että lukiolaiset pääsivät kuulemaan, miten Jonnan blogiharrastuksesta on tullut hänelle työ yrittäjänä.

Jonna kirjoitti vierailustaan blogiin ja juttu on luettavissa nyt Jonnan blogista täältä.

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page