top of page

100 tarinaa teknologiayritysten nuorista osaajista ja merkityksellisistä töistä

"Mitä Sinä haluat osata? Mitä Sinä haluat tehdä? Pohdi mihin haluat vaikuttaa osaamisellasi ja tulevaisuuden työssäsi. Kerää teknologiayritysten nuorten osaajien tarinoista tietoa omien valintojesi tueksi - uskalla tutustua myös ”outoihin juttuihin”! Tekniikasta tai koneista ja laitteista ei tarvitse olla kiinnostunut. Mutta, kannattaa kiinnostua siitä, mitä teknologialla voi saada aikaiseksi. Teknologiayrityksissä merkityksellisiä töitä tekevät erilaiset osaajat, jotka ovat opiskelleet ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen tai yliopistojen monilla eri koulutusaloilla. Katso videoilta ja sivujen aikajanoilta mitä he kertovat työstään ja sen merkityksestä sekä osaamisestaan ja opiskeluvallinnoistaan."

Teknologiateollisuus ry on julkaissut ”100 tarinaa teknologiayritysten nuorista osaajista ja merkityksellisistä töistä”. Tarinat ovat lyhyitä videoita ja roolimallisivulta löytyy lisäksi täydentävää tekstiä ja aikajana koulusta työelämään. Teknologiyritysten nuoret osaajat kertovat työstään ja sen merkityksestä sekä osaamisestaan ja opiskeluvallinnoistaan.

Sivulta löytyy taustainfoa ja ”hakukone” roolimallien tarinoihin sekä yksi roolimalli jokaisesta yrityksestä. Jokaisen roolimallin sivulla on linkit kollegoiden sivuille. https://www.mytech.fi/tag/607 -sivulta näet kaikki roolimallit, #osaajattöissä.

Lue lisää teknologiayritysten nuorista osaajista ja heidän työuristaan: https://www.mytech.fi/opiskelemaan-mita

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page