Minä Brändinä -kurssin alkutunnelmia

Kuvataidelukion ja Workpilotsin yhteistyössä syntyneen Minä brändinä -kurssin paikat täyttyivät nopeasti ilmoittautumisen alettua. Kurssilla mietitään, mitkä ovat omia vahvuuksia, mitä jo osaa, mistä saa onnistumisen kokemuksia ja mitä haluaisi tehdä enemmänkin. Itsensä kehumista ja vahvahvuus-kortteja, mutta myös tietoa siitä, kuinka tuotteistaa oma intohimo, kuinka tehdä ideasta suunnitelma asiakkaalle ja asiakasymmärrystä.

Ensimmäisten tapaamisten jälkeen kurssilla on edetty nyt tiimiyttämiseen. Workpilotsin esittelemien haasteiden perusteella opiskelijat saivat toivoa, mikä haasteista kiinnostaa itseään eniten. Haasteita on monenlaisia, esimerkiksi videoiden kuvausta ja editointia, sarjakuvia, maskottihahmoja. Haasteen taustalla on todellinen asiakkaan esittämä tilaus, mutta opiskelijoiden tehtäväksi tuli tuotteistaa oma osaaminen; mitä haasteen toteuttaminen vaatisi, ideoimista, aikataulutusta ja pohdintaa siitä, kuinka paljon tilaus maksaisi. Suunnittelu tapahtuu kurssilla, mutta toteuttaminen on vapaaehtoista. Toteuttamisesta saatu palkkio maksetaan kuitenkin suoraan toteuttajalle ja opiskelija saa siitä rahaa arvokkaamman asian; kokemusta, varmuuta omasta osaamisesta ja CV-merkinnän itseään kiinnostavan alan työstä. Tätä kurssia kannattaa seurata.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

 

© 2020 Tunne Työ 2.0 uudet sivut

 Sivut ja päivitykset: Heidi Hannikainen

 Päivitetty viimeksi 17.9.2020
 

 

© 2018  Tunne Työ -suunnittele ura (2017-2019)

// Sivut ja kuvat: Susan Tuulosniemi

Sivu päivitetty 20.12.2018

Seuraa #tunnetyö