Minä Brändinä -kurssin alkutunnelmia

 

Kuvataidelukion ja Workpilotsin yhteistyössä syntyneen Minä brändinä -kurssin paikat täyttyivät nopeasti ilmoittautumisen alettua. Kurssilla mietitään, mitkä ovat omia vahvuuksia, mitä jo osaa, mistä saa onnistumisen kokemuksia ja mitä haluaisi tehdä enemmänkin. Itsensä kehumista ja vahvahvuus-kortteja, mutta myös tietoa siitä, kuinka tuotteistaa oma intohimo, kuinka tehdä ideasta suunnitelma asiakkaalle ja asiakasymmärrystä.

 

Ensimmäisten tapaamisten jälkeen kurssilla on edetty nyt tiimiyttämiseen. Workpilotsin esittelemien haasteiden perusteella opiskelijat saivat toivoa, mikä haasteista kiinnostaa itseään eniten. Haasteita on monenlaisia, esimerkiksi videoiden kuvausta ja editointia, sarjakuvia, maskottihahmoja. Haasteen taustalla on todellinen asiakkaan esittämä tilaus, mutta opiskelijoiden tehtäväksi tuli  tuotteistaa oma osaaminen; mitä  haasteen toteuttaminen vaatisi, ideoimista, aikataulutusta ja pohdintaa siitä, kuinka paljon tilaus maksaisi.  Suunnittelu tapahtuu kurssilla, mutta toteuttaminen on vapaaehtoista. Toteuttamisesta saatu palkkio maksetaan kuitenkin suoraan toteuttajalle ja opiskelija saa siitä rahaa arvokkaamman asian; kokemusta, varmuuta omasta osaamisesta ja CV-merkinnän itseään kiinnostavan alan työstä. Tätä kurssia kannattaa seurata.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Kesätekemistä lukiolaisille – töitä tai uusia taitoja

January 14, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts