top of page

Työelämätreffit oppilaitoksille ja työelämän edustajille 15.1.19 Dipolissa - Tervetuloa


AIKA: Ti 15.1.2019, klo 9-11.00 Treffien jälkeen on mahdollisuus kiertää KesätyöX-messuilla benchmarkkaamassa. PAIKKA: Dipoli, Otaniemi, Espoo Tarjoamme Tunne Työ -hankkeen rehtoreille, opettajille ja opinto-ohjaajille sekä työelämän edustajille mahdollisuuden verkostoitua ja ideoida erilaisia yhteistyömuotoja kasvokkain. Nyt on mahdollisuus sopia vuoden 2019 työelämä- ja yritysyhteistyö helposti ja nopeasti kuntoon. Löydä seuraava unelmamatch! OHJELMA

9.00 Tervetuloa työelämätreffeille 9.05 Nuorena menestyjäksi: Mitä sain lukiosta? Noah Broms, 19-vuotias Salezuren myyntipäällikkö 9.30 Oppilaitosyhteistyö: Kuinka ylittää aloittamisen vaikeus? Jukka Mandelin, Kemppi Oyj 10.00 Pikadeitit 11.00 Tilaisuus päättyy

Dipolissa pidetään samaan aikaan Espoon lukioiden KesätyöX-messut, jotka järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuonna messut kulkivat nimellä #kesäksitöihin. Messut järjestetään opiskelijoiden kurssityönä yritysyhteistyönä Espoon lukioiden ja Baronan kanssa. Messut ovat osa Tunne Työ -hanketta. Työelämätreffien lisäksi pääset halutettasi tutustumaan messuihin ja messujärjestäjiin. Messut ovat avoinna klo 9-16.

Työelämänedustajilla, yrityksillä ja sidosryhmillä on mahdollisuus treffien lisäksi ilmoittautua samalla mukaan KesätyöX-messuille, johon on mahdollisuus saada oma ständi. Lisätietoa ilmoittautumislomakkeessa. Kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN

Yritykset ja työelämän edustajat: Sitova ilmoittautuminen työelämätreffeille ja/tai ständi KesätyöX-messuille pe 21.12. tästä

Rehtorit, opettajat ja opinto-ohjaajat: Sitova ilmoittautuminen työelämätreffeille su 6.1. mennessä tästä

Lisätietoa: Piritta Ekroth p. 040 7568422 / piritta.ekroth@hel.fi

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page