Työelämätreffit oppilaitoksille ja työelämän edustajille 15.1.19 Dipolissa - Tervetuloa


AIKA: Ti 15.1.2019, klo 9-11.00 Treffien jälkeen on mahdollisuus kiertää KesätyöX-messuilla benchmarkkaamassa. PAIKKA: Dipoli, Otaniemi, Espoo Tarjoamme Tunne Työ -hankkeen rehtoreille, opettajille ja opinto-ohjaajille sekä työelämän edustajille mahdollisuuden verkostoitua ja ideoida erilaisia yhteistyömuotoja kasvokkain. Nyt on mahdollisuus sopia vuoden 2019 työelämä- ja yritysyhteistyö helposti ja nopeasti kuntoon. Löydä seuraava unelmamatch! OHJELMA

9.00 Tervetuloa työelämätreffeille 9.05 Nuorena menestyjäksi: Mitä sain lukiosta? Noah Broms, 19-vuotias Salezuren myyntipäällikkö 9.30 Oppilaitosyhteistyö: Kuinka ylittää aloittamisen vaikeus? Jukka Mandelin, Kemppi Oyj 10.00 Pikadeitit 11.00 Tilaisuus päättyy

Dipolissa pidetään samaan aikaan Espoon lukioiden KesätyöX-messut, jotka järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuonna messut kulkivat nimellä #kesäksitöihin. Messut järjestetään opiskelijoiden kurssityönä yritysyhteistyönä Espoon lukioiden ja Baronan kanssa. Messut ovat osa Tunne Työ -hanketta. Työelämätreffien lisäksi pääset halutettasi tutustumaan messuihin ja messujärjestäjiin. Messut ovat avoinna klo 9-16.

Työelämänedustajilla, yrityksillä ja sidosryhmillä on mahdollisuus treffien lisäksi ilmoittautua samalla mukaan KesätyöX-messuille, johon on mahdollisuus saada oma ständi. Lisätietoa ilmoittautumislomakkeessa. Kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN

Yritykset ja työelämän edustajat: Sitova ilmoittautuminen työelämätreffeille ja/tai ständi KesätyöX-messuille pe 21.12. tästä

Rehtorit, opettajat ja opinto-ohjaajat: Sitova ilmoittautuminen työelämätreffeille su 6.1. mennessä tästä

Lisätietoa: Piritta Ekroth p. 040 7568422 / piritta.ekroth@hel.fi

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

 

© 2020 Tunne Työ 2.0 uudet sivut

 Sivut ja päivitykset: Heidi Hannikainen

 Päivitetty viimeksi 17.9.2020
 

 

© 2018  Tunne Työ -suunnittele ura (2017-2019)

// Sivut ja kuvat: Susan Tuulosniemi

Sivu päivitetty 20.12.2018

Seuraa #tunnetyö