top of page

Vielä ehdit ilmoittautua Tunne Työ-hankeen koulutusohjelmaan 2019

Koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa opettajien sekä opinto-ohjaajien osaamista opiskelijoiden urasuunnittelun tukijana sekä antaa välineitä oman oppilaitoksen työelämätuntemuksen edistämiseen. Koulutusohjelma sisältää sekä lähipäiviä ja verkkotapaamisia että itsenäisesti tehtäviä kehittämistehtäviä.

Vuoden 2019 kestävässä koulutusohjelmassa hyödynnetään erilaisia verkko-oppimisympäristöjä, opetellaan käyttämään erilaisia sähköisiä tiedon- ja työnhakukanavia sekä tutustutaan sosiaalisen median hyödyntämiseen työnhaussa.

Maistiasia vuoden 2018 koulutusohjelmastä pääset lukemaan täältä.

Koulutusohjelma on osa Tunne Työ - suunnittele ura -hanketta ja kouluttajana toimii Spring House Oy:n Minna Ruotsalainen ja Kiril Mattila.

Koulutusohjelma on suunnattu Tunne Työ-hankkeessa mukana olevien oppilaitosten aineenopettajille sekä opinto-ohjaajille.

AIKATAULU Kevät 2019 To 17.1.2019 klo 9-15, StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, Helsinki - Orientaatio - Työmarkkinanäkymät ja työnantajien tulevaisuuden tarpeet To 7.3.2019 klo 9-15 Kaupunginmuseo, Aleksanterinkatu 16, Helsinki - Uraohjaus ja työelämälähtöinen pedagogiikka käytännössä To 11.4.2019 klo 9-15 Keskustakirjasto Oodi - Hyvät käytännöt ja menetelmät - Työelämäyhteistyönmallit - Verkostoituminen Ti 7.5.2019 klo 9-11 verkkotapaaminen (Skype) - Yhdessä erikseen sovittu aihe Syksy 2019 Ke 4.9.2019 klo 9-15, paikka ilmoitetaan myöhemmin - Työelämälähtöisen toimintakulttuurin kehittäminen ja hyödyntäminen omassa työyhteisössä Ti 8.10.2019 klo 9-11 verkkotapaaminen (Skype) - Kehittämistehtävän läpikäynti, välitsekkaus yhdessä To 7.11.2019 klo 9-15, paikka ilmoitetaan myöhemmin - Koulutuksen anti ja päätöstilaisuus / hankkeen päätösseminaari

Koulutuspäivät järjestetään pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo tai Vantaa). Tarkemmat tiedot ilmoitetaan ilmoittautuneille ennen koulutuksen alkua ja koulutuspäiviä.

Verkkotapaamiset tapahtuvat Skypen välityksellä. ILMOITTAUTUMINEN Koulutusohjelmaan valitaan 20-25 hankkeessa mukana olevaa opetus- ja ohjaushenkilöstön jäsentä seuraaviin kysymyksiin annettujen vastausten perusteella. Lyhyet kuvaavat vastaukset riittävät – innostus asiaan on tärkeintä!

Huom. Hakuaikaa on jatkettu ja se päättyy to 10.1.2019. Joulukuussa ilmoittautuneille lähetetään tietoa ennen joulua ja kaikille ilmoittautuneille vielä lisätietoja pe 11.1.2019.

Ilmoittautumaan pääset tästä

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page