top of page

Kuvataidelukion ja WorkPilotsin yhteistyössä syntyneen Minä brändinä - kurssin julkistaminen

Kuinka tehdä oma osaaminen näkyväksi? Kuinka tuotteistaa omaa osaamistaan? Ja kuinka myydä visuaalista osaamistaan asiakkaille? Minä brändinä -kurssin tarkoitus on auttaa nuoria pohtimaan työllistymiseen liittyviä asioita konkreettisin keinoin. Uusi kurssi on julkistettu!

Perjantaina 2.11 Kuvataidelukiolla pidettiin tiedotustilaisuus alkavasta Minä brändinä -kurssista, joka on syntynyt Kuvataidelukion ja WorkPilotsin yhteistyön tuloksena. Halloween-tunnelmaiset opiskelijat saapuivat kuuntelemaan kurssin esittelyä perjantain joustotunnille. Kuvataidelukion opettajat Hanna Pusa, Anne Mattsson ja tuttu Sillanpää aloittivat tilaisuuden kertomalla uuden kurssin alkamisesta. Tämän jälkeen WorkPilotsin Eija Kiviranta ja Annu Kiiski kertoivat kuulijoille WorkPilotsin toiminnasta: mobiilipalvelun avulla annetaan matalan kynnyksen mahdollisuuksia työelämätaitojen ja -kokemusten kartuttamiseen. WorkPilots uskoo, että yksikin keikka voi muuttaa nuoren elämän. Ensimmäisen työn tai keikan saanti on aina vaikeinta, mutta WorkPilots lupaakin auttaa kurssiin osallituvia tässä asiassa; jokaiselle osallistujalle annetaan mahdollisuus saada Se Ensimmäinen keikka!

Ensimmäinen kurssi on jo heti seuraavassa jaksossa ja ilmoittautumiset alkoivat heti tilaisuuden jälkeen. Ensimmäisten minuuttien aikana ilmoittautuneita tulikin runsaasti jopa jo kevään kurssiin.

Ennen perjantain tiedotustilaisuutta Kuvataidelukion opettajat, WorkPilots, 6Aika ja Tunne työ-hanke tapasivat yhteisessä palaverissa, jossa vielä hiottiin alkavaa kurssia. Tapaamisen hyvä energia ja innostus olivat tarttuvia; jokainen tapaamisessa ollut tiesi, että tästä kurssista tulee jotain uutta ja hienoa!

Lukio tiedotti opiskelijoitaan kurssin esittelystä:

Älä kulje onnesi ohi, vaan tule ensi perjantaina 2.11. joustolla klo 12.00 saliin kuulemaan uuden kurssin esittelyä.

’Minä brändinä’, Yrittäjyys- ja muotoilukurssi MUA4

Kurssin idea: Oma osaaminen näkyväksi. Miten tuotteistan ja myyn visuaalista osaamistani asiakkaille?

Kyseessä on täysin uusi muotoilun ja yrittäjyyden ilmiökurssi.

Yhteistyössä ovat mukana Helsingin kuvataidelukio ja WorkPilots -keikkatyön mobiilipalvelu.

Kurssilta saat mukaasi ajantasaisen CV:n (ansioluettelon), omaa osaamistasi esittelevän portfolion ja palkallisen työkeikan.

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 2.11. jouston salitilaisuuden jälkeen (klo 13) ja päättyy ma 12.11.

Kuinka kurssin lähtee käyntiin? Jatkuuko hyvä fiilis ja kuinka opiskelijat ottavat kurssin vastaan? Tähän palataan kolmannen jakson alussa.

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page