top of page

Yrittäjän päivää vietettiin kaksipäiväisenä Etu-Töölön lukiossa

Etu-Töölön lukiossa vietettiin perinteiseen tapaan yrittäjänpäivää 5.9.2018.

Mikko Jaatinen ja juhlasalillinen kiinnostunutta yleisöä (kuva: Johanna Vuollet)

Koko koulun tapahtumassa Aalto yliopiston Kauppakorkeakoulun juhlasalissa oli pääpuhujana Vuosi yrittäjänä-kurssin konkari ja Nordic Business Forumin yksi perustajista Mikko Jaatinen, joka kertoi opiskelijoille oman yrittäjyystarinansa omaan mukaansatempaavaan tyyliinsä. Tapahtumassa kaikki saivat myös mahtavat kimppahalit ja tunnelma oli innostunut.

Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös lehtori Joanna Ovaskan laajentunut toimenkuva yrittäjyyskoordinaattorina. Tehtävä on kaivattu lisäapu koulussa jo nyt tehtyyn yrittäjyyskasvatustyöhön. Yrittäjyysopettaja Jenni Korte jatkaa tehtäviään tuttuun tapaan ja toimii jatkossa myös yrittäjyystiimin vetäjänä.

Jo edellisenä päivänä 4.9. lukion uusille opiskelijoille esiteltiin koulun yrittäjyyspainotusta ja koulun saamia palkintoja. Nykyiset abit kertoivat omista kokemuksistaan yrittäjyyskurssilaisina ja yrittäjinä. Tilaisuuden juonsi abiturientti Cristal Flores, joka jakoi myös omia kokemuksiaan yrittäjyyskurssilaisena, yrittäjyysleiriläisenä ja leirin tuomarina. Esiintyjinä ja nuorempien opiskelijoiden tentattavina olivat myös keppihevosyrityksellään erinomaisesti menestynyt abiturientti Lotta Kemppainen, yksi Koulusafka-appin perustajista abiturientti Valtteri Palonkorpi, ja viime vuonna parhaana kansainvälisenä yrityksenä palkitun Pets Unitedin kaksi perustajaa abiturientit Touko Kuivalainen ja Samuel Alajoki. Kursseista tapahtumassa kertoivat opettajat Jenni Korte, Johanna Vuollet ja Anne Maria Mäkelä.

Etu-Töölön lukio on palkittu lähivuosina lukuisilla eri palkinnoilla yrittäjyyskasvatustyöstään. Tuorein palkinto on viime vuodelta, jolloin koulu palkittiin ainoana suomalaiskouluna TES Awards 2017-gaalassa The Entrepreneurial School of the Year-palkinnolla.

Lisätietoja:

Jenni Korte

Yrittäjyysopettaja

jenni.korte@edu.hel.fi

p 041 591133

Lisätietoa aiheesta:

http://bit.ly/tylynyrittajyys

https://www.instagram.com/hymyilevahevonen/

www.koulusafka.fi

https://www.petsunited.eu/

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page