top of page

Hankkeen koulutusohjelmaan tutustuminen 22.11.2018

SAVE THE DATE: Tule kurkistamaan 22.11. klo 14–16, mitä hankkeen koulutusohjelmassa on luvassa vuonna 2019!

Mietitkö osallistuvasi tänä vuonna hankkeen viisipäiväiseen koulutusohjelmaan, joka toteutetaan yhteistyössä Spring House Oy:n kanssa? Jäikö koulutusohjelma väliin tänä vuonna, mutta ensi vuonna olisit kiinnostunut tulemaan mukaan? Olisitko utelias saamaan tietoa lisää työn hakemisesta, uraohjauksesta, työelämälähtöisistä menetelmistä tai esimerkiksi verkostoitumisesta?

Tervetuloa marraskuun lopussa Tunne Työ-hankkeen vuoden 2018 koulutusohjelman parituntiseen päätösjuhlaan, jossa pääset kuulemaan innostavia puheenvuoroja, jakamaan ideoita sekä törmäytymään muiden opettajien ja opinto-ohjaajien kanssa sekä saamaan konkreettisia maistiaisia siitä, mitä ensi vuoden koulutus pitää sisällään.

Tarkempi ohjelma ja tapahtuma paikka julkaistaan lähiaikoina. Laita kuitenkin päivämäärä jo kalenteriisi!

Ilmoittautuminen koulutusohjelman vuoden 2019 ryhmään avautuu loppuvuodesta tilaisuuden jälkeen.

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page