top of page

Lukiolaisten omat ideat käyttöön


Nuori Yrittäjyys ry (NY) on mukana Tunne Työ-hankkeessa ja tarjoaa lukiolaisille NY Vuosi yrittäjänä –kurssin, oppimisympäristön, jossa on mahdollista hyödyntää käytännössä lukiossa oppimiaan taitoja sekä kehittää ongelmanratkaisukykyä, päästää luovuus valloilleen ja vahvistaa tiimityötaitoja. Samalla voi tienata rahaa ja jopa muokata itselleen omannäköisen kesätyön.

Lukio voi tarjota NY Vuosi yrittäjänä- kurssin joko lukuvuoden tai lukukauden mittaisena.

Miten mukaan?

Lukio tekee päätöksen kurssin käyttöönottamisesta. NY Vuosi yrittäjänä -kurssi tarvitsee teemasta kiinnostuneen ohjaavan opettajan tai tietysti kurssin voi pitää yhdessä kollegan kanssa.

· Ohjaava opettaja osallistuu halutessaan Nuori Yrittäjyys ry:n maksuttomiin koulutuksiin, koulutukalenteriin pääset tästä.

· Tilaa maksuttomat materiaalit

· Ohjaava opettaja rekisteröityy NY Vuosi yrittäjänä-portaaliin

· Innostuu ja innostaa lukiolaiset mukaan

NY Vuosi yrittäjänä-kurssilla on mahdollisuus hyödyntää myös Yrityselämän nuoret sukupolvet bisneskursseja.

Muita yhteistyömahdollisuuksia

· Nuori Yrittäjyys ry tulee pitämään 45min. toiminnallisen ja maksuttoman työpajan koulunne lukion opettajankokoukseen?

· NY-lähettiläs tulee kertomaan 45min. omien kokemustensa kautta kurssin jälkeisistä vaikutuksista. Mitä yrittäjämäinen asenne on ja millaisia taitoja työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä tarvitaan. Tämä puheenvuoro on oiva esimerkiksi lukion alumni- tai työelämätapahtumiin. · Vai kiinnostaisiko kuuden tunnin NY Minicamp tai vuorokauden mittainen NY 24H -leiri, joiden avulla opiskelijat pääsevät pikamatkalle yrittäjyyteen. Toimintamallit voidaan räätälöidä oppilaitoksen toiveiden mukaan.

Ole ihmeessä yhteydessä ja sovitaan ajankohta! Iloisiin kuulumisiin!

Eeva Korhonen

Nuori Yrittäjyys ry

045 10 44 677

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page