top of page

#Kesaksitoihin-messut

Espoon Tunne työ - suunnittele ura -hankkeen lukiot järjestivät 5.3.2018 Espoon kulttuurikeskuksessa #kesaksitoihin tapahtuman, jossa vieraili kaikki hankkeessa mukana olevien Espoon lukioiden 2. vuosikurssin opiskelijat.

Tapahtuman ajatuksena oli tähdentää sitä tosiasiaa, että omaa tulevaisuuden työelämää rakennetaan koulutyön lisäksi myös harrastus- ja vapaaehtoistoiminnan sekä työelämäkokemusten kautta. Tässä kesätöillä on suuri merkitys.

Tammikuun alussa koottiin lukioista 5 opiskelijaa/lukio järjestämään tapahtumaa. Opiskelijat saivat tapahtumajärjestäjäkoulutusta Barona/Opteamilta ja saivat työstään työtodistuksen. Lopulta tapahtuma rakentui opiskelijoiden ja opettajien yhteistyönä.

Ennakkotyönä opiskelijoiden piti laatia CV tai työhakemus. Näitä tilaisuudessa oli arvioimassa joukko Perhon opiskelijoita. Tapahtuma koostui muutoin kaikille yhteisestä luennosta, yrittäjyysluennosta sekä eri toimijoiden ständeistä. Näitä oli sekä työnantaja puolelta kuin ohjaavalta puolelta. Myös vapaaehtoistöitä tarjoavilla sekä yrittäjyyttä tukevilla tahoilla oli omat ständinsä.

Tilaisuus onnistui mainiosti kiitos yhteistyökumppaneiden sekä opiskelijoiden!

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page