#Kesaksitoihin-messut

Espoon Tunne työ - suunnittele ura -hankkeen lukiot järjestivät 5.3.2018 Espoon kulttuurikeskuksessa #kesaksitoihin tapahtuman, jossa vieraili kaikki hankkeessa mukana olevien Espoon lukioiden 2. vuosikurssin opiskelijat.

Tapahtuman ajatuksena oli tähdentää sitä tosiasiaa, että omaa tulevaisuuden työelämää rakennetaan koulutyön lisäksi myös harrastus- ja vapaaehtoistoiminnan sekä työelämäkokemusten kautta. Tässä kesätöillä on suuri merkitys.

Tammikuun alussa koottiin lukioista 5 opiskelijaa/lukio järjestämään tapahtumaa. Opiskelijat saivat tapahtumajärjestäjäkoulutusta Barona/Opteamilta ja saivat työstään työtodistuksen. Lopulta tapahtuma rakentui opiskelijoiden ja opettajien yhteistyönä.

Ennakkotyönä opiskelijoiden piti laatia CV tai työhakemus. Näitä tilaisuudessa oli arvioimassa joukko Perhon opiskelijoita. Tapahtuma koostui muutoin kaikille yhteisestä luennosta, yrittäjyysluennosta sekä eri toimijoiden ständeistä. Näitä oli sekä työnantaja puolelta kuin ohjaavalta puolelta. Myös vapaaehtoistöitä tarjoavilla sekä yrittäjyyttä tukevilla tahoilla oli omat ständinsä.

Tilaisuus onnistui mainiosti kiitos yhteistyökumppaneiden sekä opiskelijoiden!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

 

© 2020 Tunne Työ 2.0 uudet sivut

 Sivut ja päivitykset: Heidi Hannikainen

 Päivitetty viimeksi 17.9.2020
 

 

© 2018  Tunne Työ -suunnittele ura (2017-2019)

// Sivut ja kuvat: Susan Tuulosniemi

Sivu päivitetty 20.12.2018

Seuraa #tunnetyö