LukioTEKO-hankkeen työelämä- ja korkeakouluyhteistyön parhaat palat

Turun, Tampereen, Vaasan ja Kaarinan kaupunkien lukiot, Turun yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu yhdessä elinkeinoelämän kanssa ovat olleet toteuttamassa LukioTEKO-hanketta, joka päättyy kesällä 2018. Hankkeen tavoitteena on ollut kehittää lukiolaisten, opettajien, korkeakoulujen ja yritysten yhteistyönä uusia työelämälähtöisiä kursseja ja malleja, jotka mahdollistavat korkeakoulukurkistukset ja -opinnot jo lukioaikana.

Hankkeen päätösseminaari järjestettiin 8.5.2018 Turussa ja sen kunniaksia julkaistiin nettisivu, jonne on on kerätty hankkeessa toteutettuja toimintamalleja ja pilotteja. Sivu löytyy täältä: http://www.koulutustakuu.fi/lukioteko/

Lisäksi hankkeen päättyessä on tehty julkaisu, johon on koottu yhtien kansien väliin tietoa hankkeen kokeiluista ja tuloksista: https://www.tekoihin.fi/full-screen-lukioteko/

Hankkeessa on toteutettu myös lukiolaisille kysely siitä, miten kehittäisit lukiota työelämälähtöisemmäksi. Kyselyyn on vastannut 1140 lukiolaista keväällä 2018. Kyselyn tulokset löytyvät täältä: http://www.koulutustakuu.fi/lukioteko/wp-content/uploads/sites/6/2018/04/Miten-kehit%C3%A4mme-lukiokoulutusta-kysely-lukio-opiskelijoille-kooste.pdf

Esimerkkejä hankkeessa toteutetuista kokeiluista ja malleista:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

 

© 2020 Tunne Työ 2.0 uudet sivut

 Sivut ja päivitykset: Heidi Hannikainen

 Päivitetty viimeksi 17.9.2020
 

 

© 2018  Tunne Työ -suunnittele ura (2017-2019)

// Sivut ja kuvat: Susan Tuulosniemi

Sivu päivitetty 20.12.2018

Seuraa #tunnetyö