top of page

Johtamisvarjostus lukioiden rehtoreille ja yritysjohtajille -ilmoittaudu mukaan

Tunne Työ - suunnittele ura -hankkeessa toteutetaan vuonna 2018 Johtamisvarjostus yhdessä yritysjohtajien ja lukioiden rehtoreiden kanssa.

Etsimme nyt mukaan kymmentä innokasta yritysjohtajaa ja hankkeessa mukana olevien lukioiden rehtoreita sekä yhtä lukion johtoryhmää.

Johtamisvarjostuksessa rehtori ja yritysjohtaja ovat mentoripari, jotka varjostavat toistensa työpäiviä sekä sparraavat ja oppivat toisiltaan esimiehinä. Johtamisvarjostuksen tavoitteena on muun muassa:

  • Tukea rehtoreiden onnistumista lukioiden kehittämisessä yhteiskunnan vaatimuksia vastaaviksi.

  • Mahdollistaa rehtoreiden ja yritysjohdon johtajana kasvu luomalla foorumi tietojen, taitojen, osaamisten ja käytännön työkalujen jakamiseen ja yhteiseen kehittämiseen.

  • Tutustuttaa yritysjohtoa nykyaikaiseen oppilaitosten johtamiseen ja tulevaisuuden työntekijöiden koulutukseen.

  • Luoda lukioihin työelämälähtöistä toimintakulttuuria verkostoyhteistyön avulla.

Johtamisvarjostus muodostuu mentoriparin henkilökohtaisesta tapaamisesta, kolmesta (3) lähipäivästä, vähintään kahdesta (2) varjostuspäivästä ja muutamista kehittämistehtävistä. Kevään aikana muodostetaan mentoriparit ja varjostus sekä lähipäivät toteutetaan syksyllä 2018. Lisätietoa ja tarkempaa aikataulu löytyy alla olevista tiedotteista.

Fasilitaattorina varjostuksessa toimii Kaisa Isotalo (KT, Seinäjoen lyseon rehtori, johdon työnohjaaja, coach Master-CSLE, TAT:n Critical Friends -koulutuksen vastuukouluttaja 2017).

Rehtoreiden ilmoittautuminen

Johtamisvarjostukseen otetaan mukaan yhteensä 9 rehtoria ja yksi (1) johtoryhmä. Viisi (5) rehtoripaikkaa ja (1) johtoryhmäpaikka on varattu ensisijaisesti Helsingin ensimmäisille pilottilukioille, jotka aloittivat hankkeessa 2017 alkaen. Neljä (4) muuta paikkaa varataan niin, että Espoon, Lahden, Lappeenrannan ja Vantaan lukiokoulutus saavat yhden rehtoripaikan. Kullekin rehtorille ja yhdelle johtoryhmälle etsitään yritysjohtaja pariksi.

Lähde mukaan yritysjohtajan mentoripariksi ja ilmoittaudu mukaan pe 23.3.2018 mennessä tästä.

Tiedote rehtoreille

Yritysjohtajien ilmoittautuminen

Etsimme yritysjohtajia lukioiden rehtoreiden mentoripareiksi eri aloilta. Toiveenamme on, että toimit johtajana, päällikkönä tai vastaavissa johto- tai esimiestehtävissä.

Lähde mukaan ja ilmoittaudu pe 6.4.2018 mennessä tästä.

Tiedote yritysjohtajille

Lisätietoa:

Mikäli haluat kuulla johtamisvarjostuksesta enemmän, ota rohkeasti yhteyttä!

Suvi Kytöharju

projektipäällikkö

Tunne Työ – suunnittele ura -hanke (ESR)

Helsingin kaupunki

Puh. 040 835 98 17

suvi.kytoharju(a)hel.fi

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page