top of page

Uutiskirje 1/2017


Tunne Työ -hankkeen ensimmäinen uutiskirje on täällä

Tervetuloa mukaan seuraamaan Tunne Työ – suunnittele ura -hankkeen etenemistä. Uusikirje on suunnattu hankkeen toteuttajille, kumppaneille sekä lukiokoulutuksesta ja lukioiden työelämäyhteyksien kehittämisestä kiinnostuneille. Uutiskirjeen avulla pääset seuraamaan, mitä hankkeessa tapahtuu sekä saat uusia ideoita ja vinkkejä oman oppilaitoksesi toiminnan kehittämiseen. Varaa siis itsellesi pieni hetki ja lue, mitä kaikkea hankkeessa on meneillään!

Tämän uutiskirjeen sisältö:

  • Materiaalipankin käyttö

  • Seuraa hankkeen some-kanavia

  • Tätä kaikkea hankkeessa kehitetään

  • Tapahtumajärjestäjälle

  • Vinkit, linkit, tapahtumat

Materiaalipankin käyttö

Jatkossa hankkeen asiakirjat ja ohjeet löytyvät Google Drive -pilvikansion materiaalipankista. Pääset materiaalipankkiin ilman kirjautumista tai Google-tiliä alla olevasta linkistä: http://bit.ly/2hlDioP Materiaalipankista löytyvät muun muassa ohjeistukset ja lomakkeet, kokousasiakirjat, viestintämateriaalit ja hyödylliset yhteystiedot. Hankkeen asiakirjoja ei pääsääntöisesti lähetetä jatkossa enää sähköpostitse. Jos huomaat puutteita materiaalissa, ota yhteyttä projektiassistentiin: susan.tuulosniemi(a)hel.fi.

Seuraa hankkeen some-kanavia

Löydä ajankohtaiset tapahtumat, koulutukset ja uutiset

Facebookissa: https://www.facebook.com/tunnetyo

Twitterissä: https://twitter.com/tunnetyo

Instagramissa: https://www.instagram.com/tunnetyo

Tätä kaikkea hankkeessa kehitetään

Hanketoteuttajat ovat tehneet omat toimintasuunnitelmansa siitä, mitä toimintamalleja lähtevät hankkeessa kehittämään ja pilotoimaan lukuvuonna 2017–2018. Kaikkien hanketoteuttajien suunnitelmat on koostettu yhteen. Koosteet löydät materiaalipankista. Tutustu koosteiden avulla suunnitelmiin ja hyödynnä niitä verkostoitumisessa. Lähde kehittämään toimintaasi yhdessä muiden hanketoteuttajien kanssa.

Tapahtumajärjestäjälle

Oletko järjestämässä hankkeen tapahtumaa? Lue läpi tapahtumajärjestämisen muistilista.

Vinkit, linkit, tapahtumat

NY-toimintaa omaan oppilaitokseen

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on yksi hankkeen toteuttajista ja tarjoaa lukioille yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan oppilaitoksissa osana opetusta. Tutustu NY:n opetushenkilöstölle tarjoamiin maksuttomiin koulutuksiin ja infotilaisuuksiin tästä. Lisätietoja toiminnan aloittamisesta antaa eeva.korhone(a)nuoriyrittajyys.fi

|| VUOSI YRITTÄJÄNÄ || USKALLA YRITTÄÄ ||

Perho Liiketalousopiston tarjoamaa toimintaa ja tapahtumia Job shadowing -malli on Perho Liiketalousopiston lukion opoille ja opettajille tarkoitettu matalan kynnyksen menetelmä, jossa tutustutaan ammatillisen koulutuksen työelämälähtöisyyteen, työelämäyhteistyöhön sekä opiskelijalähtöiseen uraohjaukseen. Malli tarjoaa näköalapaikan eri ammattien sisältöihin ja alojen osaamisvaateisiin. Tutustu ja lähde mukaan. Lisätietoja tästä. Urapäivä ke 29.11.2017 kello 12.30–16.00 Malmin kampus, Urheiluhalli Helmi Center, Latokartanontie 12 Ilmoittautuminen 24.11. mennessä. Linkki ohjelmaan. Jouluglögi lukioiden opettajille ja opoille to 14.12.2017 kello 13.00–14.00 Teurastamo, Työpajankatu 2, Helsinki ________________________ Lisätietoja ja ilmoittautumiset Merja Staudinger p. 040-486 9444 merja.staudinger(a)perho.fi

VARAA KALENTERIIN: Job shadowing -webinaari 31.1.2018 klo 14–15.30

Tunne Työ - suunnittele ura -hankkeen tiimi: Projektipäällikkö Suvi Kytöharju 040-835 9817 suvi.kytoharju(a)hel.fi

Työelämäkoordinaatori Anne-Marie Tuomala 040-834 9320 anne-marie.tuomala(a)hel.fi

Projektiassistentti Susan Tuulosnemi 040-167 8810 susan.tuulosniemi(a)hel.fi

Copyright © 2018 Tunne Työ - suunnittele ura ESR (S20945), Kaikki oikeudet pidätetään. Postiosoite:

Tunne Työ - suunnittele ura

Töysänkatu 2 D

Helsinki 00099

Finland

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page