top of page

Tunne Työ - suunnittele ura -hanke käynnistyi


Helsingin kaupungin hallinnoima laaja kumppanuushanke nimeltään Tunne Työ –suunnittele ura pääsi vauhtiin elokuun alussa. Hankkeessa on mukana viisi lukiokoulutuksen järjestäjää: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti ja Lappeenranta sekä Perho Liiketalousopisto, Saimaan ammattikorkeakoulu ja Nuori Yrittäjyys ry. Hankkeen tavoitteena on kehittää lukiokoulutukseen työelämäyhteistyön malleja, joissa opetus- ja ohjaushenkilöstö tukee opiskelijoiden oppimista työelämälähtöisesti siten, että opiskelijoiden urasuunnitelmat vahvistuvat. Opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamista työelämäyhteistyön tekemiseen vahvistetaan koulutuksen ja valmennuksen keinoin. Oppilaitokset, yritykset ja opiskelijat ovat aktiivisesti toimenpiteiden kehittämisessä mukana.

Projektitiimin muodostavat projektipäällikkö Suvi Kytöharju (kuvassa keskellä), työelämäkoordinaattori Anne-Marie Tuomala ja projektiassistentti Susan Tuulosniemi.

Viimeisimmät
Arkisto
bottom of page