Tunne Työ - suunnittele ura -hanke käynnistyi


Helsingin kaupungin hallinnoima laaja kumppanuushanke nimeltään Tunne Työ –suunnittele ura pääsi vauhtiin elokuun alussa. Hankkeessa on mukana viisi lukiokoulutuksen järjestäjää: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti ja Lappeenranta sekä Perho Liiketalousopisto, Saimaan ammattikorkeakoulu ja Nuori Yrittäjyys ry. Hankkeen tavoitteena on kehittää lukiokoulutukseen työelämäyhteistyön malleja, joissa opetus- ja ohjaushenkilöstö tukee opiskelijoiden oppimista työelämälähtöisesti siten, että opiskelijoiden urasuunnitelmat vahvistuvat. Opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamista työelämäyhteistyön tekemiseen vahvistetaan koulutuksen ja valmennuksen keinoin. Oppilaitokset, yritykset ja opiskelijat ovat aktiivisesti toimenpiteiden kehittämisessä mukana.

Projektitiimin muodostavat projektipäällikkö Suvi Kytöharju (kuvassa keskellä), työelämäkoordinaattori Anne-Marie Tuomala ja projektiassistentti Susan Tuulosniemi.

Viimeisimmät
Arkisto

© 2020-2021 Tunne Työ 2.0.

 Verkkosivut: Heidi Hannikainen

 Päivitetty viimeksi 23.11.2020

Seuraa #tunnetyö

  • Instagram Social Icon

VANHOJEN SIVUJEN MATERIAALIT © 2018 

Tunne Työ -suunnittele ura (2017-2019)

Sivut: Susan Tuulosniemi. Päivitetty 20.12.2018