Tunne Työ - suunnittele ura -hanke käynnistyi


Helsingin kaupungin hallinnoima laaja kumppanuushanke nimeltään Tunne Työ –suunnittele ura pääsi vauhtiin elokuun alussa. Hankkeessa on mukana viisi lukiokoulutuksen järjestäjää: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti ja Lappeenranta sekä Perho Liiketalousopisto, Saimaan ammattikorkeakoulu ja Nuori Yrittäjyys ry. Hankkeen tavoitteena on kehittää lukiokoulutukseen työelämäyhteistyön malleja, joissa opetus- ja ohjaushenkilöstö tukee opiskelijoiden oppimista työelämälähtöisesti siten, että opiskelijoiden urasuunnitelmat vahvistuvat. Opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamista työelämäyhteistyön tekemiseen vahvistetaan koulutuksen ja valmennuksen keinoin. Oppilaitokset, yritykset ja opiskelijat ovat aktiivisesti toimenpiteiden kehittämisessä mukana.

Projektitiimin muodostavat projektipäällikkö Suvi Kytöharju (kuvassa keskellä), työelämäkoordinaattori Anne-Marie Tuomala ja projektiassistentti Susan Tuulosniemi.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

 

© 2020 Tunne Työ 2.0 uudet sivut

 Sivut ja päivitykset: Heidi Hannikainen

 Päivitetty viimeksi 17.9.2020
 

 

© 2018  Tunne Työ -suunnittele ura (2017-2019)

// Sivut ja kuvat: Susan Tuulosniemi

Sivu päivitetty 20.12.2018

Seuraa #tunnetyö