Tunne Työ - suunnittele ura -hanke käynnistyi

August 21, 2017

 

Helsingin kaupungin hallinnoima laaja kumppanuushanke nimeltään Tunne Työ –suunnittele ura pääsi vauhtiin elokuun alussa. Hankkeessa on mukana viisi lukiokoulutuksen järjestäjää: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti ja Lappeenranta sekä Perho Liiketalousopisto, Saimaan ammattikorkeakoulu ja Nuori Yrittäjyys ry. 

Hankkeen tavoitteena on kehittää lukiokoulutukseen työelämäyhteistyön malleja, joissa opetus- ja ohjaushenkilöstö tukee opiskelijoiden oppimista työelämälähtöisesti siten, että opiskelijoiden urasuunnitelmat vahvistuvat. Opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamista työelämäyhteistyön tekemiseen vahvistetaan koulutuksen ja valmennuksen keinoin. Oppilaitokset, yritykset ja opiskelijat ovat aktiivisesti toimenpiteiden kehittämisessä mukana.


 

 

 

 

Projektitiimin muodostavat projektipäällikkö Suvi Kytöharju (kuvassa keskellä), työelämäkoordinaattori Anne-Marie Tuomala ja projektiassistentti Susan Tuulosniemi. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Kesätekemistä lukiolaisille – töitä tai uusia taitoja

January 14, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts