Tapahtuma_web.jpg

Tunne Työ @REDI

Tunne Työ @REDI -työelämätapahtuma lukiolaisille toteutettiin 7.11.2019 kauppakeskus REDIssä 
Lopputapahtumaa oli toteuttamassa yli 80 yhteistyökumppania 7.11.2019. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneilla lukiolaisille ja opettajille! Ainutlaatuiseen työelämätapahtumaan osallistui 2500 opiskelijaa hankelukioista Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta ja Lappeenrannasta. Tapahtumassa käytettyyn Seppo.io-alustalle rakennettuun peliin kirjautui yhteensä 7461 suoritusta tapahtumassa pidetyiltä työelämärasteilta. Yhteistyökumppanit toteuttivat tapahtumassa huikeat 10 työelämä- ja tyulevaisuustaitoaiheista rastia.

Tunne Työ -  suunnitele ura-hanke kiittää lämpimästi kaikkia tapahtumaa toteuttaneita kumppaneita yhteistyöstä!

Lue lisää tapahtumasta hankkeen blogista.

Kuvia tapahtumasta on kerätty kuvagalleriaan ja hankkeen Instagram-tilille. Suurin osa Instagramiin tuotetusta materiaalista on tapahtumassa työskennelleiden lukio-opiskelijoiden toteuttamaa.

Johtajavarjostus -palkinnot

Tunne Työ @REDI –tapahtuman pääpalkintoina arvotaan opiskelijaryhmille (2-5hlö) johtajavarjostuksia. Kaikki tiimit, jotka osallistuvat peliin hyvällä ja tavoitteellisella asenteella, osallistuvat palkintojen arvontaan. Palkinnot arvotaan Tunne Työ @REDI –tapahtuman jälkeen. Johtajavarjostuksessa opiskelijaryhmät pääsevät seuraamaan mielenkiintoisen yritysjohtajan työpäivää ja saavat näin arvokkaan kurkistuksen yritysjohtajan tavalliseen työpäivään ja yrityksen toimintaan. Tutustu palkintona oleviin johtajiin:
 

1/1
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Tilaa uutiskirje

Seuraa #tunnetyö

© 2018  Tunne Työ // Sivut ja kuvat: Susan Tuulosniemi

Sivu päivitetty 20.12.2018