Tapahtuma_web.jpg

Lukiot

Tunne Työ @REDI -työelämätapahtuma lukiolaisille 7.11.2019 kauppakeskus REDIssä 


Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneilla lukiolaisille ja opettajille! Ainutlaatuiseen työelämätapahtumaan osallistui 2500 opiskelijaa hankelukioista Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Lahdesta ja Lappeenrannasta. Tapahtumassa käytettyyn Seppo.io-alustalle rakennettuun peliin kirjautui yhteensä 7461 suoritusta tapahtumassa pidetyiltä työelämärasteilta. 

Lue lisää tapahtumasta hankkeen blogista.

Kuvia tapahtumasta on kerätty kuvagalleriaan ja hankkeen Instagram-tilille. Suurin osa Instagramiin tuotetusta materiaalista on tapahtumassa työskennelleiden lukio-opiskelijoiden toteuttamaa.

Johtajavarjostus -palkinnot

Tunne Työ @REDI –tapahtuman pääpalkintoina arvotaan opiskelijaryhmille (2-5hlö) johtajavarjostuksia. Kaikki tiimit, jotka osallistuvat peliin hyvällä ja tavoitteellisella asenteella, osallistuvat palkintojen arvontaan. Palkinnot arvotaan Tunne Työ @REDI –tapahtuman jälkeen. Johtajavarjostuksessa opiskelijaryhmät pääsevät seuraamaan mielenkiintoisen yritysjohtajan työpäivää ja saavat näin arvokkaan kurkistuksen yritysjohtajan tavalliseen työpäivään ja yrityksen toimintaan. Tutustu palkintona oleviin johtajiin:
 

1/1
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Tilaa uutiskirje

Seuraa #tunnetyö

© 2018  Tunne Työ // Sivut ja kuvat: Susan Tuulosniemi

Sivu päivitetty 20.12.2018